L. van Gent

 

Bereikbaarheid

Ons bedrijf is elke werkdag telefonisch bereikbaar van 8.00 tot 12.00. Voor hulp bij storingen zijn wij bereikbaar tot 21.00 en ook in het weekend. Voor een bezoek aan onze werkplaats of voor de losse verkoop van onderdelen bent u op werkdagen van 8.00 tot 12.00 welkom (zie contact). Voor een bezoek aan onze ketelshowroom verzoeken wij u eerst telefonisch een afspraak te maken, zodat wij zeker weten dat we alle tijd voor u hebben.

 

In de winterperiode, als de weersomstandigheden vragen om een snelle reactie bij storingen, zijn wij 24 uur per dag bereikbaar, eventueel via het antwoordapparaat. In de vakantie periodes (bijvoorbeeld kerstvakantie en zomervakantie) en op feestdagen blijven wij bereikbaar. 

 

 

 

 

Leerbedrijf

Ons bedrijf is een gecertificeerd opleidingsbedrijf. Leerlingen die het vmbo hebben afgerond en interesse hebben om het installatievak te leren kunnen bij ons terecht voor een werkervaringsplaats. Deze leerlingen gaan 3 dagen per 2 weken naar school, het ROI Rijndelta, voor de theoretische opleiding en werken de overige dagen bij ons om zo de praktijk te leren en ervaring op te doen. Voor het begeleiden van hun leerproces en het zorgen voor een variëteit aan werk hebben 2 opgeleidde praktijkbegeleiders in dienst.

 

Heeft u of heb jij interesse in een leerbaan?

 

Neem contact met ons op

Binnen 24 uur écht geholpen

Een storing of defect aan uw CV ketel is vrijwel altijd binnen 24 uur verholpen. Wij hebben 99% van de onderdelen zelf op voorraad. Wij komen niet langs om eerst te ‘kijken’, maar zorgen ervoor dat u ook écht direct wordt geholpen. Bovendien betaalt u bij storingen geen voorrijkosten of arbeidsloon. Ook dit is het gevolg van onze efficiënte bedrijfsvoering.

 

 

Efficiënt werken in het

voordeel van de klant

Wat in de jaren dertig begon als smederij is uitgegroeid tot een allround installatiebedrijf. Kwalitatief hoogwaardige producten, korte lijnen en een hoge mate van betrokkenheid zijn vanzelfsprekend voor ons familiebedrijf. Wij maken vooral het verschil door een efficiënte bedrijfsvoering, waarmee we tijd en energie besparen. Besparingen die we door vertalen naar onze klanten.

 

 

L. van Gent b.v.

Energieweg 21

3281 NH Numansdorp

0186 -571407

info@lvangentbv.nl