Wie zijn wij

Installatiebedrijf L. van Gent is al meer dan 80 jaar de specialist voor de comfort systemen in uw woning. Onze goed opgeleide en ervaren medewerkers zijn in staat onze klanten in de particuliere sector te bedienen met het installeren en onderhouden van verwarming systemen en loodgieters werkzaamheden.

Het bedrijf vindt zijn oorsprong in de jaren 30. M. van Gent begon een smederij gecombineerd met loodgieterswerkzaamheden. Zijn zoon L. van Gent heeft de loodgieters tak voorgezet. In die periode is er in veel woningen aardgas aangelegd. Centrale verwarming systemen waren toen in opkomst. Heel veel woningen genieten nog steeds van de comfortabele L. van Gent warmte. Kleinzoon N. van Gent was de 3e generatie van Gent die het bedrijf heeft voorgezet.

In een periode van 32 jaar hebben we veel klanten voorzien van een duurzame HR cv ketel. Binnen de familie van Gent was er geen opvolger. Comfort voor onze klanten heeft altijd voorop gestaan. Gelukkig heeft één van de personeelsleden, Bart Lock, besloten om het bedrijf vanaf 2016 voort te zetten. Het bedrijf is hierdoor toekomst bestendig en de partij om u te helpen met een duurzame comfortabele verwarming. Via KNIVL zijn wij erkend voor waterinstallaties, gasinstallaties, verwarming en warmtapwaterinstallaties, warmtepompinstallaties.


B. Lock

B. Lock

directeur eigenaar
M. Lock

M. Lock

administratie
G. Molendijk

G. Molendijk

1e monteur, service monteur
A. Kruithof

A. Kruithof

1e monteur
H. Bierings

H. Bierings

1e monteur, service monteur
R. de Jong

R. de Jong

onderhoudsmonteur
R. van Nieuwenhuijse

R. van Nieuwenhuijse

service monteur
A. den Broeder

A. den Broeder

monteur

Gemaakt met door Schot Marketing & Communicatie